Pony's

Quattro

Quattro (Orchard Red Prince X Kielshoop Honeydas) is een 11 jarige Welsh ruin. Het is een D pony met een stokmaat van 1.48 meter. 17 Maart 2019 is hij gearriveerd.

Quattro is in eigendom van familie Wensvoort.

Salinero van de Manuhoeve

Salinero (Orchard Limb-Lopper X Reekamp's Saladin) is een 6 jarige Welsh ruin. Het is een D pony met een stokmaat van 1.47 meter. 10 Januari 2017 is Salinero gearriveerd. Het is een gouden pony met een heel fijn en meewerkend karakter!! Ook is het een ontzettende knuffel. Salinero is in mijn eigendom. 

 

Sali is 29-01-2019 ingeslapen, vanwege een val had hij zijn bekken gebroken....

Kashqai SV

April 2015 was een hele bijzonder maand voor mij. Mijn droomveulen werd geboren, genaamd Kashqai SV (Fairytale X Ferro). Hij werd geboren bij onze buren, stal Barghorn. Zodra ik hem zag was ik al verkocht en met veel hulp en overleg bleek het mogelijk... Mijn droomveulen was nu dan toch ook écht van mij. Ik hoop dat Kashqai mijn toekomst paard mag worden! Inmiddels is Kas 3,5 jaar oud en zadelmak, het is een hele grote reus geworden van 1.77 meter.

Kashqai is in mijn eigendom.


Beltaines For Roses

Rose (Jurjen H X Aester El Nino) is een merrie van 7 jaar oud. 2 Jaar terug heeft ze een veulen gehad, genaamd Beltaines Kissable. En in maart 2016 is ze beleerd, waarna  ik de teugels heb overgenomen tot december 2016.

Rose is een D-pony met een stokmaat van 1.44 meter. 

Ze is een pony met een  werkwillig karakter en heeft erg veel go. 

Ze heeft een goede draf en een fijn achterbeen gebruik.

Rose is gefokt en in eigendom van onze buren, stal Barghorn.

Schermeer's Hof Tijgerlelie

Tijgerlelie (Verona's Bogi X Florishof Minstreel) is een merrie van 5,5 jaar oud . Ze is een D-pony met een stokmaat van 1.46 meter. 

Tijgertje is gefokt door Stoeterij de Middenweg te Heerugowaard.

Tijgertje is een hele hete pony met 3 zeer goede gangen. 

Als ze het doet doet ze het niet voor 100%, maar dan doet ze het ook voor 1000%, maar daarbij is het ook een hele pittige tante. 

Tijgertje is een een onwijze knuffel en heeft heel erg veel kwaliteiten. 

Ik mocht Tijgertje opleiden voor de familie van Dalsen.

Tijgertje is inmiddels weer terug naar de eigenaar.

 

Hogewald's Naziri

Naziri (Vita Nova's Celesto X Downland Folklore) is inmiddels al 24 jaar oud, maar doet het nog heel erg goed! Ik reed Naziri sinds Januari 2015 en ben begonnen in de M2 dressuur. Hier heb ik vele  oranje linten gehaald, met eigenlijk standaard wel in de 200 punten. In de Z1 zijn we 2x kringkampioen van de Z1 D/E geworden en zijn we regiokampioen Z1 D/E geworden. Hierdoor hebben we ook aan het NK in 2016 deel mogen nemen.

Naziri is een D-pony met een stokmaat van 1.47 meter. Het is een pony die het (op wedstrijd) altijd weer voor je doet. Maar buiten dat om is het ook een pony waar je echt mee kan knuffelen en weer heel erg blij wordt als hij zijn rare bokken sprongen in de wei mag doen. 

Naziri mocht ik rijden van de familie Fokker.

Naziri is in 2016 weer terug gegaan naar de eigenaar.

Schermeer's Hof Vagebond

Vagebond (Bowe X Cupkeshof Winobert) was een ruin van 6 jaar oud. Het was een D-pony van 1.45 meter. 

Vagebond is gefokt door Stoeterij de Middenweg te Heerugowaard.

Vagebond had een karakter van goud, en zette altijd weer dat extra beentje voor onder het zadel. Hij deed altijd heel erg zijn best en had een goede stap, een goede draf en een  overweldigende galop. Hij deed altijd wat je vroeg en deed er alles aan om het zo goed mogelijk uit te voeren, ook als hij het even niet snapte.

Maar als het zadel eraf was en hij stond lekker in de wei, was het ook echt een pony die al zijn kunstjes even aan het uithalen was en lekker gek deed. En kwam hij altijd weer naar je toe om die knuffels te halen, waar hij zo veel van hield. 

 

Vagebond is 22-04-2016 ingeslapen vanwege een ernstige nekblessure door een ongeluk in de stal...

Vagebond was in mijn eigendom