Verkoopprojecten

Soms heb ik ook wel eens een verkoopproject. 

Hierbij koop ik een pony met veel uitstraling en een fijn karakter in. Ik ga ze zadelmak maken en/of verder opleiden, en soms breng ik ze ook uit op wedstrijd. Na afloop doe ik meestal een fotoshoot en verkoop ik de pony weer naar een goed tehuis. 

Ik heb al enkele verkoopprojecten gehad.

 

At Last Omar

At Last Omar heb ik gekocht op de centrale hengstenkeuring van het NWPCS. Het is een Welsh B pony en hij is inmiddels gecastreerd. Momenteel ben ik hem aan het zadelmak maken.

Hoge Linthorst Belleza

Hoge Linthorst Belleza is een super brave en lieve Welsh sectie B pony. Ze is een valk merrie van 3,5 jaar oud en heeft een stokmaat van 1.25m. Ik heb haar zadelmak gemaakt en inmiddels is ze verkocht voor een meisje van 8 jaar.

Hoge Linthorst Lilly

Hoge Linthorst Lilly is een super lieve en werkwillige Welsh sectie B pony. Ze is drie jaar oud en heeft een stokmaat van 1.30m. Ik heb haar zadelmak gemaakt en vervolgens is ze verkocht naar Duitsland als Hunter pony.

Lisa's Lajoy

Lisa's Lajoy is een super knappe en lieve Welsh sectie A pony kinder/sport pony. . Het is een zwarte merrie en in maart 2018 is ze drie jaar oud geworden. 

In het voorjaar heb ik haar zadelmak gemaakt, daarna verder opgeleid en inmiddels is ze verkocht voor een jongen van 7 jaar. 

Storm

Storm is een super knappe A pony ruin van 3 jaar oud. Ik heb hem zadelmak gemaakt en inmiddels is hij verkocht.

Treferthur Niamh

Treferthur Niamh of ook wel Sterre genoemd is een hele lieve en attente Welsh sectie A merrie van 3 jaar oud. Ik heb haar zadelmak gemaakt en inmiddels is ze verkocht naar een meisje van 4 jaar.

Edinho

Edinho heb ik gekocht en zadelmak gemaakt. Het is een pony met een ongelooflijk goed karakter en hij is super lief en leergierig! 

Hij is verkocht aan een meisje van 5 jaar. 

Eddy is een 3 jarige Welsh sectie A ruin van Wrentnall Gold x Boreas Ubbo.

Tiendschuurs Royal Symphony

Royal Symphony heb ik gekocht en zadelmak gemaakt. Vervolgens heb ik hem opgeleid tot L1 niveau en hem hier in uitgebracht. 

20 April 2014 heb ik een fotoshoot gedaan in de Soesterduinen, waar hele gave plaatjes uit zijn gekomen!

Op het moment dat Symphony te koop kwam, stond de telefoon dan ook meteen roodgloeiend en was hij zo verkocht.

Als 3 jarige heeft Symphony de 2e bezichtiging gehaald op de hengstenkeuring van het NWPCS. 

Forlan Mohawk

Deutz heb ik zadelmak gemaakt voor onze buren (Stal Barghorn/Beltaines). Hierna heb ik hem opgeleid tot ongeveer L niveau. 

Inmiddels is hij verkocht als leerpony. 

Deutz heeft als 3-jarige ook de 2e bezichtiging gehaald op de hengstenkeuring van het NWPCS.