Wie ben ik?

Mijn naam is Ines Veldboer, ik ben 15 jaar oud en doe er alles aan om mijn doelen in de sport te bereiken.

Ik woon in Barsingerhorn (Noord-Holland, Nederland) en ik ga naar het eerste leerjaar van de opleiding commercieel ondernemen in Hoorn. Al voordat ik kon lopen wou ik nooit van de mini shetlander afkomen. Toen was mijn liefde en passie voor paarden al begonnen. En inmiddels draait mijn hele leven om de paarden. 

Ik ben super gemotiveerd/gedreven en hard werkend om mijn doelen in de sport te behalen.

Ik ben begonnen in de Bixie en inmiddels ben ik met 2 pony's M2 geweest en met 2 andere pony's Z1 en Z2.

Buiten de hogere niveau's heb ik ook al verschillende pony's zadelmak gemaakt en opgeleid. 

 

Ook rijd ik vaak pony's van andere mensen. Heeft u een pony staan en zoekt u een ruiter/amazone? Dan kan u contact met mij opnemen!